Eigentijdse fotografie en beeldende kunst

Exposities

Regelmatig organiseert Galerie nemus exposities met eigentijdse fotografie en beeldende kunst. Hieronder kunt u lezen over de actuele exposities, komende exposities en de exposities die geweest zijn.

De galerie zit in het voormalige kantoor van de oude melkfabriek in Wapse aan de Ten Darperweg 82a. Dat weet de routeplanner vast wel te vinden.

Openingstijden. De galerie is open tijdens exposities op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. En op afspraak; de contactgegevens staan hieronder. Graag tot ziens in Wapse.

Momenteel is er geen expositie.

Sjoch! Friese vrije tijds fotografen presenteren hun werk. In het afgelopen jaar volgden zij een mentoraat onder leiding van Niek van Schie, mentor voor de Nederlandse Fotobond. Het resultaat is een divers en fris perspectief op een veelheid van onderwerpen met vaak verrassende resultaten. De expositie was geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddagen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Van 4 april tot en met 18 mei 2019. Gratis entree. En Sjoch! betekent Kijk! in het Fries.

Download hier de flyer.

.